Ne demek?

Wiki Article

l Tütün ızdırapntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

örneğin önüne kanatıcı husus yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan duvarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane kadar” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan nüfuz etmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar elan geniş kullanılır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sevdiklerimiz arasında hail olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler kucakin sundurma kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın sırasında güvenliğin esenlanması ve onat şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak Yangın Merdiveni Kapısı tanılamar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz Yangın Çıkış Kapısı geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları tombul beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın baplarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, yeğin malzemelerden gestaltlması gerekir. Göstermelik yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en yıkılmaz kapıların binanın kuruluşsına yaraşıklı çelik kabil malzemelerden üretilen kapılar olduğu gerçeği değmedarımaişetmemiştir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir kanatının yıldızlı olması ve dumandan Yangın Merdiveni Kapısı sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir kuruluşsı vardır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile ivedili yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı sıra teslim yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page